Absorbantele zilnice Carefree®

Imagine cu diferite produse din gama CAREFREE®

Prima menstruaţie? Ce emoţionant! Dar ce se întâmplă înainte să înceapă?

Cu unul sau doi ani înainte de instalarea menstruaţiei este posibil să observi nişte pete albe pe lenjeria intimă – noi le numim „scurgeri”. Sunt perfect normale, toate fetele trec prin ele şi poţi folosi absorbante zilnice pentru o senzaţie de prospeţime şi protecţie.

Absorbantele zilnice Carefree® uşurează lucrurile! Deci care ar fi cel potrivit pentru tine? Desigur, un tampon de zi care îţi oferă protecţie, senzaţia de prospeţime şi care se potriveşte cu hainele tale. Cu absorbantele zilnice Carefree® poţi înfrunta relaxată orice zi!

Carefree® cu extract de bumbac – partenerul tău de încredere

Indiferent dacă mergi la şcoală, la cumpărături sau la o petrecere: absorbantele zilnice Carefree® cu extract de bumbac îţi protejează slipul şi îţi oferă o senzaţie de prospeţime. Absorbantele zilnice respirabile conţin extract de bumbac. Sunt moi şi confortabile la atingere, aşa că vei uita pur şi simplu că le porţi. Există şi absorbante zilnice Carefree® cu extract de bumbac parfumate.

Carefree® flexiform® – Indiferent ce porţi

Unul pentru toate: Carefree® flexiform® poate fi purtat atât pe slipul obişnuit, cât şi tanga. Acum poţi să le porţi atât pe slipul obişnuit, cât şi tanga şi vei fi protejată mereu. Nu trebuie decât să pliezi capetele perforate şi să le lipeşti de partea inferioară a slipului, iar ele se vor potrivi perfect! Acest artist al transformărilor este disponibil şi cu un parfum delicat de rufe proaspăt spălate – în versiunea Carefree® flexiform® fresh.