Marca o.b.®

Imagine cu două femeie în costume de baie, care se ţin de mână. Imaginea este veche şi ilustrează revoluţia feminină.

A fost odată ca niciodată...

Simţi că nu poţi face tot ce ţi-ai dori în unele zile? În unele zile, ar putea fi să înoţi sau să faci sport sau poate eşti nevoită să îţi laşi rochia preferată în dulap? Cu mulţi ani în urmă, fetele aveau mult mai puţine opţiuni. Din fericire, lucrurile stau altfel acum! Află mai multe despre istoria o.b.® - cum o femeie ginecolog şi înotătoare pasionată a jucat un rol important în dezvoltarea acestui produs şi despre impactul revoluţionar pe care l-a avut pentru femei şi fete.

Imagine cu mai multe tampoane o.b.® aşezate unele peste altele.

Calitatea în care poţi avea încredere

Ce face tampoanele o.b.® atât de speciale? Tampoanele o.b.® sunt parte din vieţile a milioane de fete şi femei. Au încredere în calitatea o.b.®, iar noi ne străduim să nu le trădăm încrederea. Acordăm foarte multă atenţie tuturor produselor pe care le dezvoltăm, cu precădere produselor care au legătură directă cu corpul şi sănătatea noastră. Tampoanele interne o.b.® sunt create şi fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate şi sunt supuse unor teste riguroase. Încercăm constant să găsim noi moduri pentru a-ţi oferi mai mult confort şi mai multă protecţie.

Imagine cu o femeie matură stând lângă o tânără. Fotografia ilustrează istoria o.b.® şi modul în care am contribuit noi la îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor, de peste 65 de ani.

o.b.® - cel mai bun prieten al unei fete, de peste 65 de ani

S-au petrecut atât de multe lucruri de la începuturile o.b.®! Viaţa este atât de diferită faţă de ce era în urmă cu 65 de ani. Cum era de dinainte de smartphone şi Internet? Puteau să îşi cumpere tampoane interne pe atunci? Cum a ajutat o.b.® fetele şi femeile să se bucure de o calitate mai bună a vieţii de-a lungul anilor?

Imagine cu o femeie pe un câmp. Imaginea ilustrează modul în care ne străduim să garantăm procese de producţie sustenabile şi să protejăm mediul.

o.b.® - protejează şi se preocupă de planeta noastră

Considerăm că noi, în calitate de producători de miliarde de tampoane anual, avem obligaţia de a proteja activ Pământul şi de a ne implica în educaţie.