Cum să introduci un tampon?

Totul are un început! Menstruaţia este o parte firească din viaţa ta şi este absolut firesc să ai întrebări despre ea. Nu-ţi face griji – introducerea unui tampon nu este o misiune atât de grea pe cât pare! Urmăreşte videoclipul de mai jos pentru a afla. Vei vedea: nu este deloc greu să introduci tamponul odată ce ştii cum anume trebuie să procedezi.
 

 

 

 

Cum să introduci un tampon?

 

 

 

 

Cum să introduci tamponul? Primul pas: relaxează-te, fă lucrurile pas cu pas!

Este posibil să ai emoţii legate de utilizarea tampoanelor pentru prima dată, dar nu este cazul! După ce le foloseşti de câteva ori, vei realiza că este cât se poate de uşor.

Videoclipul nostru cu instrucţiuni explică în mod clar cum trebuie introdus tamponul o.b.® pentru prima dată, pas cu pas şi cum trebuie să faci acest lucru. Cel mai bine este să te relaxezi complet, pentru că, în caz contrar, muşchii se pot încorda şi introducerea tamponului poate fi mai dificilă. Un sfat simplu: inspiră adânc de câteva ori şi încearcă să te relaxezi complet înainte de a introduce tamponul.

Merită efortul!

Spre deosebire de tampoanele externe, cele interne se poartă în interiorul corpului. Poate suna ciudat, dar dacă le introduci corect, nici nu le vei simţi. Folosite corect, tampoanele interne au foarte multe avantaje! Poţi să te mişti liber şi să îţi trăieşti viaţa exact ca în orice altă zi. Eşti liberă să faci în continuare sport, pentru că tamponul va rămâne fixat, iar tu nici nu îl vei simţi. Poţi chiar să mergi şi la înot, pentru că tamponul o.b.® este ascuns în siguranţă în interior şi protejat împotriva contactului cu apa. Nu uita, însă, să foloseşti tamponul cu cea mai redusă capacitate de absorbţie adecvată fluxului tău menstrual şi să îl schimbi regulat.