Calitatea în care poţi avea încredere

Imagine cu mai multe tampoane o.b.® aşezate unele peste altele.

Lucrăm cu cei mai buni De mai bine de 65 de ani am adus constant îmbunătăţiri tampoanelor o.b.®. Cercetătorii noştri se concentrează pe optimizarea confortului şi a protecţiei. Aceasta a dus la optimizarea inovaţiilor noastre principale – învelişul de protecţie SilkTouch™, şi tehnologia DynamicFit™ cu canale interconectate şi expansiune 3D.

Garanţia calităţii şi a siguranţei Calitatea şi siguranţa tampoanelor noastre o.b.® presupun numeroase procese înainte ca ele să ajungă pe raft. Cercetarea şi testarea au loc în laboratoarele noastre. Condiţiile de producţie sunt atent controlate, pentru a garanta că fiecare tampon o.b.® respectă standardele noastre stricte. Au loc proceduri de control, de exemplu, rezistenţa la întindere este verificată, pentru a ne asigura că firul fiecărui tampon este fixat ferm.

Vă ascultăm nevoile De asemenea şi mai presus de toate, ascultăm cu atenţie fetele şi femeile din întreaga lume care folosesc tampoane interne o.b.® în fiecare zi şi în fiecare noapte pe parcursul ciclului menstrual – şi numărul lor se ridică la câteva milioane. Învăţăm constant de la ele, de la voi, pentru ca produsele noastre să răspundă nevoilor tuturor.